Vijf jaar geleden mochten Pieter Verdonck van Sint-Bernardus, Julie Depypere van de Kazematten en brouwmeester Koen Hugelier al klinken op het vijfjarig bestaan, vandaag kunnen ze dat opnieuw doen, op een bronzen medaille.
Volledig scherm
Vijf jaar geleden mochten Pieter Verdonck van Sint-Bernardus, Julie Depypere van de Kazematten en brouwmeester Koen Hugelier al klinken op het vijfjarig bestaan, vandaag kunnen ze dat opnieuw doen, op een bronzen medaille. © Henk Deleu

Ieperse stadsbrouwerij Kazematten wint bronzen medaille op World Beer Awards: “Gezamenlijke inspanningen worden internationaal erkend”

De Ieperse brouwerij Kazematten schreef zich voor het eerst in voor de World Beer Awards en werkte zich met het Bier Wipers Times 14 al meteen in de prijzen. Het bier rijfde in de categorie ‘Belgian Style Blond’ een bronzen medaille binnen.  

 1. Automobiliste raakt lichtgewond bij klap tegen gemetselde duiker
  Wulvergem

  Automobi­lis­te raakt lichtge­wond bij klap tegen gemetselde duiker

  Langs de Kemmelstraat in Wulvergem is maandag kort na de middag een ongeval gebeurd. Een wagen kwam er uit de richting van Nieuwkerke. In een bocht naar links verloor de bestuurster om nog onbekende reden de controle over haar voertuig. Dat belandde luttele meters voor het kruispunt met de Hooghofstraat rechts van de weg. De auto botste tegen een gemetselde duiker en belandde door de terugslag weer op straat. De brandweer snelde ter plaatse om de onfortuinlijke bestuurster bij te staan. De vrouw, die bij bewustzijn was, werd uit het voertuig gehaald. Ze kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd vervolgens naar het Jan Ypermanziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was er een tijdje verkeershinder. De brandweer maakte na de takelwerken de rijweg weer proper.
 1. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt