Tijdens de vorige editie van Ieperfest stond deze groep vrijwlligers in voor de opbouw van het festivalterrein.
Volledig scherm
Tijdens de vorige editie van Ieperfest stond deze groep vrijwlligers in voor de opbouw van het festivalterrein. © Eric Flamand

Ieperfest zoekt vrijwilligers

De organisatoren van het Ieper Hardcore Festival lanceren een oproep voor vrijwilligers die voor, tijdens en na het festival willen meewerken. Ieperfest vindt voor het eerst plaats in het eerste weekend van de zomervakantie.

  1. Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsongeval opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”
    PREMIUM
    Roeselare

    Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsonge­val opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”

    Amper drie maanden nadat hij levensgevaarlijk gewond raakte bij een fietsongeval tijdens een trainingsrit in Kemmel (Heuvelland), heeft eliterenner zonder contract Ward Vander Meiren (37) uit Roeselare al voor het eerst opnieuw buiten gefietst. Hij werkt nog volop aan zijn volledig herstel maar blikt toch al opnieuw vooruit. “Het is mijn droom om in 2021 toch nog eens voor een mooi resultaat te gaan in de Hel van Kasterlee, de zwaarste crossduatlon van het land.”