Op deze NMBS-site bevond zich vroeger het goederenstation, in de toekomst moet het een woonbuurt worden.
Volledig scherm
Op deze NMBS-site bevond zich vroeger het goederenstation, in de toekomst moet het een woonbuurt worden. © Eric Flamand

Ieper krijgt subsidie van 72.000 euro voor studie rond Strategische Spie: “Het belang van de ontwikkeling van die gronden kan niet worden overschat”

 1. “Ik hou ontsmettend veel van jou!”: West-Vlaamse apothekers lanceren BLIJsluiter, een handleiding vol hartverwarmende boodschappen
  Kortrijk

  “Ik hou ontsmet­tend veel van jou!”: West-Vlaam­se apothekers lanceren BLIJslui­ter, een handlei­ding vol hartverwar­men­de boodschap­pen

  De derde maandag van januari is gekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Net die dag, op maandag 18 januari, lanceren de West-Vlaamse apothekers samen met actrice-auteur Leen Dendievel de BLIJsluiter. Een handleiding vol hartverwarmende boodschappen voor 2021, het jaar waarin alles beter zal worden. “De mensen hebben écht nood aan positiviteit. We hadden elke maand een BLIJsluiter kunnen maken. Mijn favoriete? ‘Wees altijd jezelf. Tenzij je Batman bent. Wees dan gewoon altijd Batman’”, zegt de uit Kooigem afkomstige Leen Dendievel.
 2. Politieman op non-actief: inspecteur zou meer dan tien vrouwelijke collega’s aangerand hebben
  Ieper

  Politieman op non-ac­tief: inspecteur zou meer dan tien vrouwelij­ke collega’s aangerand hebben

  Een politie-inspecteur van de zone Arro Ieper is op non-actief gezet omdat tegen hem een gerechtelijk onderzoek loopt naar aanranding van de eerbaarheid en stalking van vrouwelijke collega’s. De feiten zouden gebeurd zijn in de voorbije twee jaar, onder meer tijdens een buitenlandse opdracht. De man, een veertiger, verscheen voor de onderzoeksrechter. Die liet hem vrij onder strenge voorwaarden.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is