de Grote Markt in Ieper staat al aardig vol in afwachting van de start van de rally.
Volledig scherm
de Grote Markt in Ieper staat al aardig vol in afwachting van de start van de rally. © Christophe Maertens

Ieper al volop in rallysfeer, veel publiek op shakedown Boezinge

De Kattenstad is al volledig ondergedompeld in de rallysfeer. Woensdagavond was er heel wat volk op shakedown in Boezinge. Ondertussen raakt de Grote Markt volgestouwd met tenten, kraampjes en wagens.

 1. Zin in gin op basis van olifantenmest? Gaëlle (21) verkoopt het in haar nieuwe Zuid-Afrikaanse webshop
  PREMIUM
  Geluveld

  Zin in gin op basis van olifanten­mest? Gaëlle (21) verkoopt het in haar nieuwe Zuid-Afrikaanse webshop

  Een origineel eindejaarsgeschenk: een gin op basis van olifantenmest. Het is een van de producten die Gaëlle Vaeye (21) uit Geluveld via haar gloednieuwe webshop outofafrica.be te koop aanbiedt. Al haar goederen zijn afkomstig uit Zuid-Afrika, het land waaraan de jonge vrouw een beetje haar hart verloor. “Het gaat niet louter om winst maken, want een deel van de opbrengst gaat naar projecten in het land. Ik ga bewust op zoek naar spullen met een verhaal.”
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Voorzitter Willy Aper mikt op heropstart MCLB in maart: “Enkel op volledige capaciteit en met supporters kunnen we overleven”
  MOTORCROSS

  Voorzitter Willy Aper mikt op heropstart MCLB in maart: “Enkel op volledige capaciteit en met supporters kunnen we overleven”

  Geen motorcross in 2020. Althans niet in de MCLB en VJMO. Vlak voor het openingsweekend in maart brak de covidpandemie uit, waarop de overkoepelende federatie meteen besliste om het hele seizoen uit te stellen. De voorbije maanden werkte de MVLC-VJMO, onder impuls van voorzitter Willy Aper, aan een draaiboek om in het voorjaar van 2021 de competitie te hervatten.
 1. Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers
  Play

  Olifant maakt komaf met ongewenste bezoekers

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?