Burgemeester Emmily Talpe kwam de slapers instoppen, een nachtzoen kon echter niet door corona.
Volledig scherm
Burgemeester Emmily Talpe kwam de slapers instoppen, een nachtzoen kon echter niet door corona. © Henk Deleu

Hoteluitbaters en logiesverstrekkers brengen nacht door op Grote Markt naar aanleiding van nieuwe promotiefilm voor Ieper: “Het was een beetje zoals op kamp”

Om aan te tonen dat Ieper klaar is om toeristen te ontvangen brachten een 25-tal logiesverstrekkers en vertegenwoordigers van Toerisme Ieper de nacht door op de Grote Markt in Ieper. Ze deden dat naar aanleiding van de nieuwe film die zal worden gebruikt om Ieper en de Westhoek te promoten als meerdaagse bestemming. 

  1. In de haven, langs de grens of langs waterlopen, in het hinterland: deze fietsroutes moet je zeker uitproberen bij je trip naar Brugge en de zee
    PREMIUM
    Brugge/Oostende

    In de haven, langs de grens of langs waterlopen, in het hinterland: deze fietsrou­tes moet je zeker uitprobe­ren bij je trip naar Brugge en de zee

    De banden zijn opgepompt, de remmen aangespannen én het goede weer is van de partij: de komende zomer gaan we opnieuw met z'n allen fietsen. Maar waar aan de kust kan je het best fietsen? Welke routes in Brugge en noord West-Vlaanderen mag je absoluut niet missen? Wij zetten de leukste fietsuitstapjes op een rij. Inclusief een meerdaagse tocht zonder ‘bagagestress’. Hoe vaak je stopt onderweg, bepaal je uiteraard helemaal zelf. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.