Douglas Firs
Volledig scherm
Douglas Firs © Carmen De Vos

Herfstvakantie in Het Perron: Douglas Firs, jazz en film

IeperTijdens de herfstvakantie is er heel wat te beleven in het Ieperse cultureel centrum Het Perron. Dat meldt het CC in haar nieuwsbrief. Douglas Firs stelt er zijn nieuwe plaat voor en er komen 2 jazzbands langs. 

 1. Frederik Bouten over de vele jongeren die bij KVK Westhoek hun kans krijgen: “Dit alles past in de visie van de club”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Frederik Bouten over de vele jongeren die bij KVK Westhoek hun kans krijgen: “Dit alles past in de visie van de club”

  Tweedenationaler KVK Westhoek ontvangt zondag Sparta Petegem, dat door een corona-uitbraak vorig weekend niet in actie kwam. “Het is afwachten hoe ze voor de dag zullen komen”, reageert T3 Frederik Bouten. Het is opvallend hoeveel jongeren dit seizoen bij de ploeg van voorzitter Lamaire hun kans krijgen. Dat is onder meer de verdienste van Bouten en de jeugdwerking in het Ieperse Crack Stadion.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.