Bellewaerde kijkt streng toe op het dragen van mondmaskers.
Volledig scherm
Bellewaerde kijkt streng toe op het dragen van mondmaskers. © Henk Deleu

Groep van vijftig bezoekers weigert mondmasker te dragen in Bellewaerde: pretpark begeleidt hen zonder pardon naar uitgang

Het is Bellewaerde menens. Wie de strikte veiligheidsvoorschriften niet naleeft, vliegt eruit. “Zonder pardon”, zegt directeur Stefaan Lemey. Gisteren werd een groep van 50 mensen onherroepelijk naar de exit begeleid, omdat ze halsstarrig weigerden hun mondmasker op te zetten.

291 reacties

 • Jan Hebbelinck

  8 maanden geleden
  @kurt vermeersch: iedereen weet ook dat 90% van deze covid gerelateerde problemen zich inderdaad met bepaalde groepen voordoen. Er is echter sinds kort een "Bart Somers politiek correcte code" waardoor dit niet mag gezegd worden.
 • MARIO VERGEYLEN

  8 maanden geleden
  Een artikel van Bellewaerde met beelden van Walibi Belgium en Efteling? Zelfs al zijn het archiefbeelden, jullie gaan me niet zeggen dat er nergens beelden van Bellewaerde zelf te vinden zijN;;;;
 • Filiep Lapeire

  8 maanden geleden
  Kordate en correcte aanpak, waren onze regeringsleiders ook maar zo dan zouden we waarschijnlijk niet in de situatie beland zijn zoals nu het geval is.
 • Gertie Daerden

  8 maanden geleden
  De toekomst zal uitwijzen of mondmaskers iets afdoen.Geen wetenschappelijk bewijs, wordt tijd dat ze daar werk van maken.In China dragen ze al een eeuwigheid mondmaskers, allang voor het coronatijdperk. En ben benieuwd of Nederland (geen mondmaskers, ook niet in horeca) meer besmettingen krijgt dan België.
 • Mario Picha

  8 maanden geleden
  we kennen allemaal de regels, indien we dit niet willen doen moeten gewoon in ons kot blijven
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees