Een man staat voor de rechter in Ieper nadat hij in 2018 gewelddadige feiten pleegde op de kerstmarkt in Ieper.
Volledig scherm
Een man staat voor de rechter in Ieper nadat hij in 2018 gewelddadige feiten pleegde op de kerstmarkt in Ieper. © Henk Deleu

Geweldenaar voor rechter: “Besef jij welke zware verwondingen je kon veroorzaken?”

Ieper/Lo-ReningeEen man uit Lo-Reninge blijkt geen doetje als hij gedronken heeft. Op de rechtbank van Ieper moet G.B. zich verantwoorden voor zinloos geweld op de kerstmarkt in Ieper, waar hij een vrouw met een fles op het hoofd zou hebben geslagen. Ook staat hij terecht voor brut geweld tegen twee politiemensen. 

 1. Maandag start gedeeltelijke heraanleg IJzerlaan: hoe geraak ik bij de bakker en slager?
  PREMIUM
  Diksmuide

  Maandag start gedeelte­lij­ke heraanleg IJzerlaan: hoe geraak ik bij de bakker en slager?

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start maandag om 7 uur met het herstel van de IJzerlaan tussen de Thuiszorgwinkel en het kruispunt met de Koning Albertstraat. Dat is een stuk van slechts enkele tientallen meters, maar daarvoor moet je wel kilometers omrijden. Wij gingen te rade bij de burgemeester en AWV om antwoord te halen. Hoe geraak ik bij de bakker, slager, dierenarts en het woonzorgcentrum? En waarom is zo’n gigantische omleiding nodig?
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.