Aan het nu nog lege Hamiltonpark: Jan Van Waetermeulen, Patrick Thijs en Tibo Bouckaert van de organisatie van Frietrock.
Volledig scherm
Aan het nu nog lege Hamiltonpark: Jan Van Waetermeulen, Patrick Thijs en Tibo Bouckaert van de organisatie van Frietrock. © Henk Deleu

Frietrock verhuist van De Leet naar het Hamiltonpark en wordt een driedaags festival: “Vergeet de geruchten dat we ermee zouden stoppen”

Het festival Frietrock zal dit jaar niet meer plaatsvinden op de Leet, maar in het Hamiltonpark. Het muziekevenement duurt ook een dag langer, drie in plaats van twee dagen. “Ik weet dat er na de mindere editie van vorig jaar al geruchten de ronde deden dat Frietrock zou verdwijnen, maar zo snel geven wij niet op”, zegt organisator Patrick Thijs.

 1. Jonge moeder Natalie (29) verlost van clusterhoofdpijn dankzij niet-terugbetaald apparaatje van 25.000 euro: “Het was dit of euthanasie”
  PREMIUM
  Nieuwkerke

  Jonge moeder Natalie (29) verlost van cluster­hoofd­pijn dankzij niet-terugbe­taald apparaatje van 25.000 euro: “Het was dit of euthanasie”

  Natalie Verrie (29) lijdt al jaren aan zware clusterhoofdpijn. Toen ze voor een laatste keer om hulp ging smeken in de pijnkliniek in Sint-Niklaas kreeg ze tot haar verbazing te horen dat ze dan toch in aanmerking komt voor een neurostimulator, een apparaat dat 25.000 euro kost en niet terugbetaald wordt door het ziekenfonds. “Zelfs voor mijn zoontje was het niet meer te doen, maar nu heb ik mijn leven terug”, zegt de vrouw.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt