Schepen Ives Goudeseune (sp.a) krijgt symbolisch een wiel en een aantal voorstellen rond fietsen in de stad van voorzitter Johan Vanhaverbeke van de Fietsersbond.
Volledig scherm
Schepen Ives Goudeseune (sp.a) krijgt symbolisch een wiel en een aantal voorstellen rond fietsen in de stad van voorzitter Johan Vanhaverbeke van de Fietsersbond. © Christophe Maertens

Fietsersbond geeft stadsbestuur lijst met 205 punten om Ieper fietsvriendelijker te maken: “Minder kasseien en minder drempels”

Het stadsbestuur wil van Ieper een fietsvriendelijke stad maken en om de beleidsmakers daar aan te herinneren, heeft de Fietsersbond actie gevoerd aan het stadhuis. “We kunnen ons vinden in verschillende elementen die het bestuur voorstelt, maar we geven de burgemeester en schepenen graag een duwtje in de rug om maximaal in te zetten op de fiets.”

1 reactie

 • Gerda Dequirez

  3 jaar geleden
  Hadden ze in de Rozendaalstraat een fietspad gelegd i.p.v. die onozelle bollen , en dan willen ze eens mens aanmoedigen om met de fiets te gaan werken , levensgevaarlijk in gans de Industriezone Ieper zelfs fietspad langs de vaart is een ramp .
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.