De fietsbrug is opnieuw geopend.
Volledig scherm
De fietsbrug is opnieuw geopend. © RV

Fietsbrug opnieuw open, De Vlaams Waterweg doet nu groenonderhoud

 1. Nieuwe campagne Sint-Maartensscholen 
focust op positief verhaal: “Veilige omgevingen waar leerlingen dingen kunnen uitproberen”
  Ieper

  Nieuwe campagne Sint-Maartens­scho­len focust op positief verhaal: “Veilige omgevingen waar leerlingen dingen kunnen uitprobe­ren”

  De Ieperse scholengroep Sint-Maartenscholen (SMSI) is de negatieve berichtgeving rond het onderwijs wat beu en lanceert daarom een nieuwe campagne. Daarmee tonen de scholen aan wel degelijk over een eigentijdse en kwaliteitsvolle werking te beschikken. “We leggen de klemtoon op onze leerlingen: Waar dromen ze van? Wat willen ze bereiken en hoe zien ze hun toekomst?”
 2. Dag van de Wetenschap, een populaire lichtjeswandeling, smullen van stoofvlees of witloof tot de Historic Rally: onze weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Dag van de Wetenschap, een populaire lichtjes­wan­de­ling, smullen van stoofvlees of witloof tot de Historic Rally: onze weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen

  Buiten België-Marokko zondag om 14 uur op het WK in Qatar nog geen andere plannen dit weekend en zin om daar verandering in te brengen? Onze redactie zet je op weg met vijf leuke weekendtips voor zaterdag 26 en zondag 27 november in Zuid-West-Vlaanderen: van de Dag van de Wetenschap in vier steden en gemeenten, een populaire lichtjeswandeling, smullen van stoofvlees of witloof tot de Historic Rally in en rond Ieper: voor ieder wat wils!