Links de gecrashte auto, rechts het gezin dat het gelukkig nog kan navertellen
Volledig scherm
PREMIUM
Links de gecrashte auto, rechts het gezin dat het gelukkig nog kan navertellen © Alexander Haezebrouck

“Een paar meter verder en we hadden het niet meer na kunnen vertellen”: Delphine en haar gezin kunnen dronken bestuurder (29) maar nipt vermijden, net voor hij crasht in bocht

Ieper“Zo’n agressieve bestuurder, ik hoop dat hij vandaag beseft dat hij een gezin van drie bijna de dood heeft ingejaagd.” Delphine Willepotte (45) ontsnapte zaterdag omstreeks middernacht aan de dood, toen een dronken bestuurder haar gezin in Ieper na een inhaalmanoeuvre maar op enkele meters miste. De 29-jarige speelde zijn rijbewijs kwijt, maar het gezin is enorm onder de indruk van de feiten.

  1. Belgian Quo Band speelt zaterdag op grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld: “We zijn de eerste Belgische band die die eer krijgt”
    PREMIUM
    Torhout/Tielt/Poelkapelle

    Belgian Quo Band speelt zaterdag op grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld: “We zijn de eerste Belgische band die die eer krijgt”

    The Belgian Quo Band, die dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert, mag zaterdag als eerste Belgische band ooit optreden op de grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld in Engeland. Ze mogen er spelen in het voorprogramma van de originele drummer van de échte Status Quo. Al staan die dinsdagavond eerst bij ons in de AB in Brussel.