Eén slachtoffer werd overgebracht naar het Jan Ypermanziekenhuis.
Volledig scherm
Eén slachtoffer werd overgebracht naar het Jan Ypermanziekenhuis. © Hans Verbeke

Eén gewonde bij botsing waarbij vier voertuigen betrokken zijn

BrielenLangs de Veurnseweg in Brielen gebeurde dinsdagnamiddag een botsing. Daarbij werden enkele geparkeerde auto’s aangereden.

 1. De weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen: crossen, snuisteren, feesten, lopen, wandelen of terug naar de tijd van de Romeinen
  PREMIUM
  Meulebeke/Kuurne/Roeselare/Ieper/Wervik

  De weekend­tips in Zuid-West-Vlaanderen: crossen, snuisteren, feesten, lopen, wandelen of terug naar de tijd van de Romeinen

  Nog geen weekendplannen? Dan vind je hier ongetwijfeld wat inspiratie. We selecteerden enkele tips voor zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Een feestweekend in Kuurne of 2.000 jaar terug gekatapulteerd worden naar de tijd van Kelten en Romeinen in Wervik. Of toch liever de sportieve toer op met de A-veldrit in Meulebeke? In Roeselare kunnen liefhebbers van brocante en tweedehandsspullen voor de laatste keer dit seizoen nog eens flink hun hart ophalen.
 2. Sint-Jozefsschool stelt nieuwe gebouwen voor: “De energiecrisis? We hebben ingezet op duurzaamheid”
  Ieper

  Sint-Jozefs­school stelt nieuwe gebouwen voor: “De energiecri­sis? We hebben ingezet op duurzaam­heid”

  Directeur Lieven Calis is een gelukkig man. Na jaren voorbereidingen en bouwwerken, met daarop nog eens een coronacrisis, is ‘zijn’ nieuwe Sint-Jozefsschool in Ieper een feit. Dit weekend staat de officiële opening voor het publiek gepland, maar vrijdag kregen de leerlingen al een voorproefje. “Het was een helse rit, maar we zijn heel blij met het eindresultaat.”