Een of meerdere onverlaten vonden het plezant om dranghekken in het water te gooien.
Volledig scherm
Een of meerdere onverlaten vonden het plezant om dranghekken in het water te gooien. © Henk Deleu

Dranghekken Last Post in het water gegooid

IeperAan de Menenpoort werden afgelopen weekend vier dranghekken in het water van de vestingen gegooid. Die werden telkens gebruikt tijdens de Last Post om het publiek op afstand te houden.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Ex-wielrenner Kurt Titeca (55) opent vernieuwd fietsbelevingscentrum Biking Box tijdens Gent-Wevelgem: “Ik spreek de taal van de coureur”
  PREMIUM

  Ex-wielrenner Kurt Titeca (55) opent vernieuwd fietsbele­vings­cen­trum Biking Box tijdens Gent-Wevelgem: “Ik spreek de taal van de coureur”

  Ieper is zich volop aan het klaarmaken voor Gent-Wevelgem, de fietshoogdag van het jaar. Er staan zondag zeven koersen gepland in het centrum. De plek waar wel eens het meest te beleven zou kunnen vallen, is de vernieuwde Biking Box. “Iedereen die van ver of dicht iets te maken heeft met fietsten, vindt hier zijn gading”, zegt zaakvoerder en gewezen wielrenner Kurt Titeca.
  Ieper
 1. Primeur in Europa! Ieperse Jan Yperman Ziekenhuis test drones voor vervoeren bloed: “Dankzij het 5G-netwerk in de Westhoek”
  PREMIUM

  Primeur in Europa! Ieperse Jan Yperman Ziekenhuis test drones voor vervoeren bloed: “Dankzij het 5G-net­werk in de Westhoek”

  Drones die met bloedstalen van een ene ziekenhuiscampus naar de andere vliegen, het is slechts een van de toepassingen die het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper dankzij een 5G-netwerk wil uittesten. “5G betekent een veel sneller en stabieler mobiel internet, waardoor nieuwe zaken mogelijk worden. Het zorgt voor een paar heuse opportuniteiten voor het ziekenhuis”, aldus directeur Caroline Gheysen. Wat die bijkomende opportuniteiten dan wel zijn, lees je hier.
  Ieper