Hoe de Dikkebusseweg in Ieper er op dit moment uitziet.
Volledig scherm
Hoe de Dikkebusseweg in Ieper er op dit moment uitziet. © Henk Deleu

“Dikkebusseweg: een gemiste kans voor de fietser?”

De Ieperse Fietsersbond is bang dat de heraanleg van de Dikkebusseweg een gemiste kans is voor de fietser. “We zijn het Agentschap voor Wegen en Verkeer en de stad Ieper dankbaar dat we zijn betrokken bij de heraanleg, maar helaas stellen we vast dat enkele van onze adviezen niet zijn opgenomen in de projectnota.”  

2 reacties

 • Johan Gert

  3 jaar geleden
  Ik blijf het herhalen: auto is koning in Ieper, de fietser kan zijn plan trekken
 • William Hi

  3 jaar geleden
  Gaat het om adviezen, of verdekte eisen !! Gaat het om fietsers en niet meer voor de anderen !!!
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.