De dieven sloegen een zijraampje in van de BMW van Bjorn Verolleman (34), aan de woning van zijn ouders in de Sint-Omerlaan in Ieper.
Volledig scherm
De dieven sloegen een zijraampje in van de BMW van Bjorn Verolleman (34), aan de woning van zijn ouders in de Sint-Omerlaan in Ieper. © Hans Verbeke

Dieven tuk op stuurwielen van BMW-auto’s: verschillende feiten in de jongste dagen

IeperDe politie roept op tot waakzaamheid omdat de jongste dagen en weken dieven op pad zijn die het gemunt hebben op BMW’s. Maandagnacht sloegen ze toe aan de ‘witte huizen’, in de Sint-Omerlaan in Ieper. “Er zijn camerabeelden, hopelijk leveren die iets op”, zegt slachtoffer Bjorn Verolleman (34).

 1. Festival Dranouter geeft beste uit Britse folkscene een podium: “Brexit is goede reden om die bands in de kijker te plaatsen”

  Festival Dranouter geeft beste uit Britse folkscene een podium: “Brexit is goede reden om die bands in de kijker te plaatsen”

  “Brexit bemoeilijkt culturele uitwisseling tussen het VK en het Europese vasteland, vooral voor artiesten die niet in de populaire genres grossieren.” Festival Dranouter steekt dit jaar de Britse folkscene een hart onder de riem door te focussen op traditionele bands uit het VK. “Maar we gaan ook omgekeerd te werk en sturen Belgische folkbands het kanaal over”, aldus festivaldirecteur Bavo Vanden Broeck.
  Dranouter
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.