De 17-jarige bromfietser was kritiek na de botsing met een vrachtwagen.
Volledig scherm
De 17-jarige bromfietser was kritiek na de botsing met een vrachtwagen. © AHK

Cyriel (17) sterft twee maanden na botsing met vrachtwagen

Ieper / PoperingeTwee maanden nadat hij levensgevaarlijk gewond raakte bij een ongeval met zijn bromfiets, is Cyriel Mortier (17) uit Ieper overleden.

 1. Theaterbende PROT pakt uit met Immaculata: “Een hevige voorstelling volledig gedragen door vier jongeren”
  Poperinge

  Theaterben­de PROT pakt uit met Immaculata: “Een hevige voorstel­ling volledig gedragen door vier jongeren”

  Theaterbende PROT heeft haar tanden gezet in ‘Immaculata’. Het stuk wordt volledig gedragen door vier jongeren, Aiko, Warre, Janne en Féline, uit de brede regio. “Gasten uit de middelbare school, want daar gaat het over. Die vloeiden voort uit workshops waar we ruim twee jaar geleden mee begonnen”, zegt Chris Vandenberghe van PROT. De voorstelling worden in januari en februari gespeeld in CC Ghybe in Poperinge.
 2. ‘Eigen Kweek’ bij de gemeentedienst: arbeider dealt jarenlang cannabis om verbouwing te betalen, echtgenote staat in voor de boekhouding
  PREMIUM
  Houthulst/Staden

  ‘Eigen Kweek’ bij de gemeente­dienst: arbeider dealt jarenlang cannabis om verbouwing te betalen, echtgenote staat in voor de boekhou­ding

  Opmerkelijk ‘Eigen Kweek’-verhaal uit Houthulst, waar een 45-jarige gemeentearbeider cannabis begon te kweken om de verbouwing aan zijn huis te bekostigen. Zijn vrouw (42) hield ondertussen de ‘boekhouding’ bij van de drugstransacties. Beiden staan nu voor de rechter in Ieper en kijken aan tegen een zware straf.