Arjen Vanhuyse als clown Arjoentje (rechts) in actie op de kerstmarkt in Rumbeke, samen met Didi.
Volledig scherm
Arjen Vanhuyse als clown Arjoentje (rechts) in actie op de kerstmarkt in Rumbeke, samen met Didi. © Joke Couvreur

Clown Arjoentje (20), met immuunziekte, deze zomer opnieuw presentator in Bellewaerde: “Vorig jaar goed uitgerust na eind september”

Clown Arjoentje, het alter ego van Arjen Vanhuyse (20) uit Dadizele, valt opnieuw een grote eer te beurt. Komende zomer is hij weer presentator in Bellewaerde. Evident is dat niet, want hij lijdt aan immuundeficiëntie, waardoor hij extra vatbaar is voor ziektes. “Ik weet dat ik mezelf niet tot het uiterste mag drijven. Vorige zomer is dat gelukt”, vertelt hij.

0 reacties

 1. “Een cavaatje na het fietsen? Wij lusten ook graag een biertje!”: vrouwelijke wielerclubs worden steeds populairder en zijn al lang geen uitzondering meer
  PREMIUM
  Brugge/Jabbeke/Diksmuide/Oostkamp/Bredene

  “Een cavaatje na het fietsen? Wij lusten ook graag een biertje!”: vrouwelij­ke wieler­clubs worden steeds populair­der en zijn al lang geen uitzonde­ring meer

  De tijd dat fietsen op zondag een mannenzaak is, ligt definitief achter ons. Vrouwelijke wielerclubs schieten her en der als paddenstoelen uit de grond en corona heeft die trend alleen maar versterkt. Sommige ploegjes nemen zelfs al het woord ledenstop in de mond. Maar wat maakt wielrennen plots zo populair bij vrouwen? En waarin onderscheiden zij zich van de mannelijke wielertoeristen? Wij vroegen het aan de Fietsvedetjes en enkele andere populaire clubjes in de kustregio. Eén ding is zeker: de vrouwen lusten evengoed een biertje na hun ritjes.
 2. Tien verdachten uit Limburg en Nederland riskeren tot vijf jaar cel voor drugslabo’s in Westhoek
  PREMIUM
  Lo-Reninge, Vlamertinge

  Tien verdachten uit Limburg en Nederland riskeren tot vijf jaar cel voor drugslabo’s in Westhoek

  De ene is al onschuldiger dan de andere, als we hun advocaten mogen geloven. En toch kijken tien beklaagden, die onder meer terechtstaan voor het produceren van synthetische drugs, tegen celstraffen aan van tot vijf jaar effectief. De beklaagden, onder wie enkele Limburgers, liepen tegen de lamp nadat de politie resten van een XTC-labo in Vlamertinge en Lo-Reninge ontdekte.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"