IEPER: de A19 in Ieper was zaterdagavond een tijdlang afgesloten na een ongeval met een kleine vrachtwagen en een Poolse Ford Fiesta.
Volledig scherm
IEPER: de A19 in Ieper was zaterdagavond een tijdlang afgesloten na een ongeval met een kleine vrachtwagen en een Poolse Ford Fiesta. © LSI

Chauffeurs nemen de benen na ongeval met wagen en vrachtwagen op A19 in Ieper

IeperDe snelweg A19 is ter hoogte van de afrit Ieper-centrum is zaterdagavond bijna 2 uur lang  afgesloten gebleven voor het verkeer. Oorzaak was een ongeval tussen een kleine vrachtwagen en een Poolse auto wat verderop waardoor de beide rijstroken en de pechstrook versperd waren.

  1. 12 maanden effectieve celstraf en 400 euro boete voor offerblokdief
    Wervik/Moorslede/Geluveld/Ieper

    12 maanden effectieve celstraf en 400 euro boete voor offerblok­dief

    Een 35-jarige man uit Wervik die zich vorig jaar in enkele maanden tijd tot de schrik van kerken in de Westhoek ontpopte, is woensdag door de correctionele rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot een effectieve celstraf van 12 maanden en een boete van 400 euro. Zowel in Moorslede, Geluveld (Zonnebeke) als Wervik probeerde hij met een lijmstok geld uit offerblokken te stelen. Ook geparkeerde wagens waren niet veilig voor de grijpgrage handen van de drugsverslaafde man.