Dr. Ann Langedock (arts-specialist gynaecologie) - Evelien Hahn (hoofdvroedvrouw) - Sylvie Gamme (adjunct hoofdvroedvrouw) - Cientia Cornille (directielid) bij baby Cézanne Desmadryl en mama Louise Masson
Volledig scherm
Dr. Ann Langedock (arts-specialist gynaecologie) - Evelien Hahn (hoofdvroedvrouw) - Sylvie Gamme (adjunct hoofdvroedvrouw) - Cientia Cornille (directielid) bij baby Cézanne Desmadryl en mama Louise Masson © RV

Cézanne is 1000ste kindje geboren in Jan Yperman Ziekenhuis: “Een spoedbevalling, maar het baby’tje maakt het goed!”

IeperIn het Ieperse Jan Yperman Ziekenhuis vond op vrijdag 10 december de duizendste bevalling van het jaar plaats. De geboorte zorgde even voor spannende momenten want het ging om een spoedbevalling. “Ondertussen gaat alles goed met het baby’tje.”

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweede editie Kidzfestival mikt op 3.500 bezoekers: “We bezorgen 300 kwetsbare kinderen de dag van hun leven”

  Tweede editie Kidzfesti­val mikt op 3.500 bezoekers: “We bezorgen 300 kwetsbare kinderen de dag van hun leven”

  Op de naam van hoofdact is het nog even wachten, maar onder meer Kartje Kilo, De Ketnetband en Plop zegden al toe voor de tweede editie van het Kidzfestival in Ieper. Dat vindt plaats op 3 september op het terrein waar dat weekend ook het Highlight Festival op het programma staat. “De opbrengst gaat naar organisaties die het lot van kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden centraal stellen”, aldus Bavo Goos van Kiwanis Ieper.
  Ieper