CD&V-fractieleider Katrin Desomer: "Waarom geen groot openluchtterras op het verkeersvrije deel van de Grote Markt tijdens de weekends in de zomer?"
Volledig scherm
CD&V-fractieleider Katrin Desomer: "Waarom geen groot openluchtterras op het verkeersvrije deel van de Grote Markt tijdens de weekends in de zomer?" © Henk Deleu

CD&V Ieper stelt voor Grote Markt om te vormen tot een gezellige openluchtterras: “Zou zowel handelaars, horeca als inwoners ten goede komen”

IeperDe Ieperse oppositiepartij CD&V Ieper zou graag de Ieperse Grote Markt wekelijks omtoveren tot één grote openluchtterras. De partij zegt dat zowel handelaars, horeca als de Ieperlingen zelf er baat bij zouden hebben. “Er moet goed worden nagedacht over hoe we dit eerlijk organiseren”, reageert horeca-uitbater Rudi Declercq. 

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!