Tijdens de herfstvakantie staat Pinocchio geprogrammeerd in CC Het Perron.
Volledig scherm
Tijdens de herfstvakantie staat Pinocchio geprogrammeerd in CC Het Perron. © RV

CC Het Perron programmeert ‘Films met Spruitjes’ tijdens de herfstvakantie: “Die films voor kinderen”

IeperCC Het Perron in Ieper plaatst enkele kinder- en familiefilms op het programma in de herfstvakantie en dat in samenwerking met speelpleinwerking Sporrewoan. 

 1. Nieuwbouw Jan Yperman herbergt 3 afdelingen: “Hiermee bouwt het ziekenhuis verder aan kwaliteitsvolle zorg dichter bij de mensen”
  Ieper

  Nieuwbouw Jan Yperman herbergt 3 afdelingen: “Hiermee bouwt het ziekenhuis verder aan kwaliteits­vol­le zorg dichter bij de mensen”

  Het Jan Yperman Ziekenhuis bouwt op de site in Ieper een nieuwe vleugel waarin kinderpsychiatrie, revalidatie en dialyse een onderkomen vinden. Vlaams minister Wouter Beke (CD&V) kwam donderdag een kijkje nemen naar de bouwwerken en zag dat het goed is. “Een goede zorgstrategie draait rond het maken van keuzes die in het belang van de patiënt zijn. Met deze investeringen komt het Jan Yperman Ziekenhuis daar aan tegemoet.”
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.