Kristof Van Hullebusch plaatste zijn terras vol beren, poppen en knuffels.
Volledig scherm
Kristof Van Hullebusch plaatste zijn terras vol beren, poppen en knuffels. © Henk Deleu

Cafébaas versiert terras met teddyberen: “Op die manier brengen we er toch een beetje de kerstsfeer al in”

IeperCafébaas Kristof Van Hullebusch (52) uit Ieper vraagt mensen massaal beertjes tot bij hem te brengen. Daarmee wil hij het terras van zijn café Boerenhol aankleden om zo een beetje sfeer te brengen in deze donkere coronadagen. “Nadien schenk ik alles aan een goed doel.” 

 1. Zaakvoerder en werfleider schuiven verantwoordelijkheid voor zware gasexplosie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”
  PREMIUM
  Ieper

  Zaakvoer­der en werfleider schuiven verantwoor­de­lijk­heid voor zware gasexplo­sie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”

  Een compleet foute boring bij het aanleggen van kabels lag aan de oorzaak van een zware gasexplosie die twee jaar geleden de Polenlaan in Ieper opschrikte. De zaakvoerder van de firma die de werken uitvoerde en de betrokken werfleider riskeren nu in de Brugse rechtbank zes maanden cel. “Zij hebben in dit dossier een verpletterende verantwoordelijkheid”, oordeelde de arbeidsauditeur. Beide mannen zien dat echter anders en vragen over de ganse lijn de vrijspraak.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo