Zaakvoerders Jaak Vandewalle en Linda Ceulenaere van de nieuwe Shop&Go.
Volledig scherm
Zaakvoerders Jaak Vandewalle en Linda Ceulenaere van de nieuwe Shop&Go. © Eric Flamand

Buurtwinkel voor Ieperlingen en toeristen

IEPERDe nieuwe Shop&Go Menenpoort opent vandaag haar deuren voor de klanten. De winkel ligt op 500 meter van de Menenpoort. "We willen een echte buurtwinkel creëren, maar veel toeristen zullen ook hun weg vinden door onze locatie", zegt uitbaatster Linda Ceulenaere.

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo