Niels Pierpont, uitbater van Club Riba is tevreden met de maatregel. “Zo kan ik extra tafels en stoelen plaatsen en kunnen klanten veilig iets consumeren zonder op de grond te moeten zitten.”
Volledig scherm
Niels Pierpont, uitbater van Club Riba is tevreden met de maatregel. “Zo kan ik extra tafels en stoelen plaatsen en kunnen klanten veilig iets consumeren zonder op de grond te moeten zitten.” © Henk Deleu

Bubbelzones om grote concentratie jongeren te voorkomen op de Vismarkt: “Uitgaan ja, maar wel op een veilige manier”

IeperOm te vermijden dat er zich nog grote groepen jongeren verzamelen op de Vismarkt in Ieper, bakende het stadsbestuur bubbelzones af. Vorige weekend, bij de opening van de terrassen, belden horeca-uitbaters zelf de politie omdat de situatie uit de hand aan het lopen was. “Ik begrijp de jeugd, maar we houden ons best aan de regels”, aldus Niels Pierpont van Club Riba. “We mogen al blij zijn dat we opnieuw mogen openen.” 

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!