Brandweer Westhoek, post Ieper, snelde ter plaatse om het goedje onschadelijk te maken.
Volledig scherm
Brandweer Westhoek, post Ieper, snelde ter plaatse om het goedje onschadelijk te maken. © Hans Verbeke

Brandweer ruimt olie aan tankstation vlakbij overweg

IeperDe brandweer rukte zondag kort voor de middag uit naar de Oudstrijderslaan in Ieper. Aanleiding was een oliespoor.

 1. Charline en Brecht huwen nadat ze 9 jaar geleden op Festival Dranouter koppel werden: “We wilden absoluut hier onze trouwfoto’s maken”
  Dranouter/Stavele

  Charline en Brecht huwen nadat ze 9 jaar geleden op Festival Dranouter koppel werden: “We wilden absoluut hier onze trouwfoto’s maken”

  Op 5 augustus 2013 sloeg tijdens het Festival Dranouter de vonk over tussen Charline Devoldere (27) en Brecht Danneels (29) uit Stavele (Alveringem). De twee geliefden stapten afgelopen vrijdag, dag op dag 9 jaar nadat ze een koppel werden, in het huwelijksbootje. Zondag kwamen ze terug naar het festival om hun huwelijksfoto’s te maken. “De cirkel is mooi rond.”
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.