In Huize zonnelied blijken er bewoners besmet.
Volledig scherm
In Huize zonnelied blijken er bewoners besmet. © Henk Deleu


Resultaten coronatesten in Ieperse WZC gekend: 11 bewoners Huize Zonnelied en 30 bewoners en medewerkers WZC Wintershove tekenen positief

In de twee woonzorgcentra waar tegen corona is getest, zijn mensen besmet. In WZC Winterhove in Vlamertinge tekenden 13 medewerkers en 17 bewoners positief. Zes mensen zijn ondertussen overleden. In Huize Zonnelied blijken 11 bewoners drager. Daarnaast lieten vijf bewoners van Huize Sint-Jozef in Ieper het leven.  

 1. ASSISEN. Isabelle (39) werd eerst neergestoken... tot plots een klein kogeltje opdook in haar lichaam: “Geneeskunde van 1920, en niet van 2020"
  PREMIUM
  Diksmuide

  ASSISEN. Isabelle (39) werd eerst neergesto­ken... tot plots een klein kogeltje opdook in haar lichaam: “Geneeskun­de van 1920, en niet van 2020"

  Neergestoken met een mes dat op het salontafeltje lag. Zo leek Isabelle Deschodt (39) drie jaar geleden te zijn vermoord door haar vriend op hun appartement in Diksmuide. Ook wetsdokter Jan Bolt hield het op een steekwonde als doodsoorzaak. Tot in het lichaam van Isabelle een klein kogeltje werd gevonden. Op aangeven van William De Bondt (53). “Geneeskunde van 1920 en niet van 2020", oordelen collega’s van de wetsdokter.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is