Bram Vervisch, Vera Lannoo, Sanne Six, Pieter Baelde en Diederik Vandenbilcke van Groen Ieper.
Volledig scherm
Bram Vervisch, Vera Lannoo, Sanne Six, Pieter Baelde en Diederik Vandenbilcke van Groen Ieper. © Foto Lisa Bacelle

(Bio)buffet tijdens autoloze zondag

IEPEROp 18 september wordt in Ieper voor de tweede keer een autoloze zondag georganiseerd. Maar niet alleen de stadsdiensten zelf zetten hun schouders onder dit project. Ook Groen Ieper komt met een initiatief op de proppen. "Wij nodigen alle Ieperlingen uit voor een gezellig (bio)buffet", zegt Groen-medewerker Diederick Vandenbilcke.

 1. Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijkheid rond professionele verplaatsingen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professionele activiteiten niet raken”
  Kortrijk

  Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijk­heid rond professio­ne­le verplaat­sin­gen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professio­ne­le activitei­ten niet raken”

  “Professionele internationale verplaatsingen moeten ongehinderd en onverminderd kunnen blijven doorgaan. Het gaat om de bevoorrading van onze economie en om de uitwisseling van gespecialiseerde arbeidskrachten.” Dat zegt Bert Mons van Voka West-Vlaanderen in een reactie op de beslissing van het Overlegcomité dat niet-essentiële reizen verbiedt.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur