Aan het Colaertplein in Ieper werd dit pand in geen tijd verkocht door makelaar Jason Platteeuw.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan het Colaertplein in Ieper werd dit pand in geen tijd verkocht door makelaar Jason Platteeuw. © Henk Deleu

BINNENKIJKEN. Waardevol herenhuis in één dag verkocht: beschermd pand wordt exclusieve vakantiewoning

Ieper/WevelgemImmobiliënkantoor Habitat uit Wevelgem slaagde erin om een groot historisch herenhuis aan het Colaertplein in Ieper in een dag tijd te verkopen. Het gaat om een woning ontworpen door wederopbouwarchitect Jules Coomans. De nieuwe eigenaars willen het pand ombouwen tot een exclusieve vakantiewoning. “Dit wordt absoluut een meerwaarde voor de stad”, aldus makelaar Jason Platteeuw.

 1. Zondag geen voetbal als Duivels spelen, White Star Lauwe is boos: “FIFA kiest voor het geld, wij zien alle kleuren van de regenboog”
  Lauwe

  Zondag geen voetbal als Duivels spelen, White Star Lauwe is boos: “FIFA kiest voor het geld, wij zien alle kleuren van de regenboog”

  Omdat de Rode Duivels komende zondag om 14 uur op het WK tegen Marokko spelen, mogen er in het amateur- en provinciaal voetbal nergens in ons land competitiewedstrijden van het eerste elftal worden gespeeld. De clubs zijn dus verplicht om te schuiven in hun kalender, en daar heeft niet iedereen evenveel begrip voor. “Wanneer mogen wij spelen a.u.b.?”, vraagt secretaris Charly Nowé van eersteprovincialer White Star Lauwe zich af. “Het amateurvoetbal krijgt klappen.”
 2. Heel de trainersstaf van Sassport Boezinge stapt op: “Er is de afgelopen dagen veel gebeurd, in het bestuur is er een tweestrijd”
  voetbal eerste provinciale

  Heel de trainers­staf van Sassport Boezinge stapt op: “Er is de afgelopen dagen veel gebeurd, in het bestuur is er een tweestrijd”

  Eersteprovincialer Sassport Boezinge moet op zoek naar een volledig nieuwe trainersstaf. Hoofdtrainer Angelo Paravizzini zat zondag op White Star Lauwe voor de laatste keer op de bank. T2 Andy Colpaert, T3 Aaron Bruning en keeperstrainer Jurgen Defever ook. “Er is de afgelopen dagen veel gebeurd, in het bestuur is er een tweestrijd”, aldus Paravizzini. Boezinge staat vijfde.