Bellewaerde heeft met Boomerang (foto)al heel lang een populaire rollercoaster en ook de Huracan kan op veel bijval rekenen. Volgend jaar komt daar dus de Canadacoaster bij.
Volledig scherm
Bellewaerde heeft met Boomerang (foto)al heel lang een populaire rollercoaster en ook de Huracan kan op veel bijval rekenen. Volgend jaar komt daar dus de Canadacoaster bij. © RV

Bellewaerde investeert 7,5 miljoen euro in nieuwe rollercoaster

Nog meer dan vroeger wil Bellewaerde haar imago van familiepark waarmaken. Dit najaar start de bouw van een nieuwe rollercoaster, speciaal voor families. Geraamde kostprijs: 7,5 miljoen euro. Dat is gevoelig meer dan wat het park geïnvesteerd heeft in de Huracan-rollercoaster en - recent nog - in Dawson Duel. De nieuwe attractie opent in het voorjaar van 2020.

1 reactie

 • brenden audoor

  3 jaar geleden
  Ik ben er voorstander van
 1. 1.264 bezwaarschriften contra, maar ook 222 steunschriften pro windturbineproject Vredesmolens
  Ieper

  1.264 bezwaar­schrif­ten contra, maar ook 222 steun­schrif­ten pro windturbi­ne­pro­ject Vredesmo­lens

  Het buurtplatform Frontwind Ieper Brielen heeft 1.264 bezwaarschriften verzameld tegen het windmolenproject Vredesmolens. Dat project voorziet vier windturbines rond de Noorderring. Het stadsbestuur zal daartegen (wellicht) negatief adviseren. Het bestuur voelt zich gesterkt door de beslissing van de raad van vergunningsbetwistingen die het beroep volgde dat Ieper neerlegde tegen het toekennen van een vergunning voor twee windturbines op Sint-Jan. “Als de minister haar administratie volgt, dan komen die twee windmolens er niet.”