Bakkerij Versavel is nu een Carrefour Express.
Volledig scherm
Bakkerij Versavel is nu een Carrefour Express. © RV

Bakkerij Versavel heropent deuren als Carrefour Express: “We dragen steentje bij in strijd tegen voedselverspilling”

IeperBakkerij Versavel op de Meenseweg in Ieper, de vroeger Proxy Delhaize, heeft een opknapbeurt ondergaan en is heropend als Carrefour Express. “Overschotten verkopen we via To Good To Go.” 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Geen halve liters of Hoppestoet in Poperinge dit jaar: “Uitgestelde editie van de Bier- en Hoppefeesten afgelast”
  PREMIUM
  Poperinge

  Geen halve liters of Hoppestoet in Poperinge dit jaar: “Uitgestel­de editie van de Bier- en Hoppefees­ten afgelast”

  De volgende Bier- en Hoppefeesten zullen op 15, 16 en 17 september 2023 georganiseerd worden. De 25ste editie werd in 2020 en in 2021 al uitgesteld. De voorbereidingen zouden nu moeten starten, maar er is nog steeds heel wat onzekerheid. Het stadsbestuur heeft de uitgestelde editie daarom afgelast. “We weten hoe zeer Poperingenaars uitkijken naar nieuwe feesten, maar we gaan ons volledig focussen op de feesten in 2023”, zegt burgemeester Christof Dejaegher (CD&V).