Een Opel kwam met de rechterkant tegen een Nissan terecht en belandde daarna in de gracht langs de Krommenelststraat in Vlamertinge.
Volledig scherm
Een Opel kwam met de rechterkant tegen een Nissan terecht en belandde daarna in de gracht langs de Krommenelststraat in Vlamertinge. © LSI

Auto belandt in gracht door botsing na bocht in Vlamertinge

Vlamertinge/Voormezele/HeuvellandOp de weg tussen de Ieperse deelgemeenten Voormezele en Vlamertinge is zaterdagvoormiddag een wagen na een ongeval in de gracht beland. Twee automobilisten raakten gewond.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.