Het gerecht verdenkt Daniel Deriemacker ervan dat hij z'n echtgenote vermoordde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gerecht verdenkt Daniel Deriemacker ervan dat hij z'n echtgenote vermoordde. © RV

Assisenzaak Daniel Deriemacker: “Drie vrouwen tegelijk, dat lijkt me veel”

"Ik ben daar niet geweest. Wie dan wel? Dat is inderdaad de vraag. Ze houdt me constant bezig. Elke dag. Elke minuut." Beschuldigde Daniël Deriemacker houdt vol dat hij niks te maken heeft met de moord op zijn vrouw Carmen Garcia Ortega. Ze werd op 10 januari 2017 dood op straat gevonden in Komen-Waasten, kort nadat ze de avondles Spaans verliet. Ontkennen is het goed recht van elke beschuldigde. Maar Deriemacker maakte gisteren geen al te beste beurt.

3 reacties

 • Anneleen Thys

  3 jaar geleden
  Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is...
 • Frans Dedokker

  3 jaar geleden
  Macho man..
 • robbe vanhoutte

  3 jaar geleden
  Ik vind ontkennen geen GOED recht , je moet verantwoordelijk zijn voor jouw daden
 1. Festival Dranouter pakt uit met campagne tegen grensoverschrijdend gedrag, spiking en genderdiscriminatie: “Als iedereen zijn steentje bijdraagt, creëren we een veilig festival”
  Dranouter

  Festival Dranouter pakt uit met campagne tegen grensover­schrij­dend gedrag, spiking en genderdis­cri­mi­na­tie: “Als iedereen zijn steentje bijdraagt, creëren we een veilig festival”

  Op het West-Vlaamse Dranouter Festival is iedereen welkom en kan iedereen zichzelf zijn. “En dat willen vooral zo houden”, klinkt het bij de organisatoren. Het muziekevenement zet daarom een campagne op waarbij respect wordt gevraagd voor elke bezoeker, ongeacht gender, afkomst, overtuiging of seksuele geaardheid. “We installeren een meldpunt en herinneren bezoekers eraan hun drankgebruik te matigen.”
 2. Op jacht naar een flat met én zonder zicht op zee in... Oostende: “Hier vind je nog iets voor 170.000 euro”
  PREMIUM
  Oostende

  Op jacht naar een flat met én zonder zicht op zee in... Oostende: “Hier vind je nog iets voor 170.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze gingen we in het West-Vlaamse Oostende op appartementenjacht met makelaar Mathias Dewulf van Immo Francois. “Er zijn zeker leuke appartementen aan een goede prijs mét zeezicht te vinden, maar er is dan vaak wel nog werk aan.”