Sinds enkele weken is het een stuk drukker aan het vaccinatiecentrum in de Westhoek.
Volledig scherm
Sinds enkele weken is het een stuk drukker aan het vaccinatiecentrum in de Westhoek. © Henk Deleu

Al 12.000 mensen kregen boosterprik in Eerste Lijnszone Westhoek: “Momenteel komt zorgpersoneel langs”

WesthoekHet vaccinatiecentrum in Eerstelijnszone Westhoek steekt vanaf begin volgende maand een tandje bij om extra boosterprikken te plaatsen. “Gelukkig kunnen we nog steeds op een grote groep vrijwilligers rekenen.” 

  1. 4 jaar cel gevraagd voor sjoemelende OCMW-directeur die half miljoen verduisterde: "Het geld spendeerde hij aan prostituees, reisjes en restaurantbezoeken”
    PREMIUM
    Torhout/Ieper

    4 jaar cel gevraagd voor sjoemelen­de OCMW-directeur die half miljoen verduister­de: "Het geld spendeerde hij aan prostitu­ees, reisjes en restaurant­be­zoe­ken”

    Het parket heeft 4 jaar cel, de helft met uitstel, gevorderd voor de sjoemelende directeur van het Sociaal Huis in Torhout. Minstens 15 jaar lang leidde Ieperling Dirk S. (67) volgens procureur Peter Vercauteren een luxeleventje op de kap van armen. Met minstens 485.000 euro verduisterd geld zou hij reisjes hebben gemaakt, op restaurant zijn gegaan of bezoekjes hebben gebracht aan prostituees. “Z’n vrouw maakte hij wijs dat hij een extraatje verdiende buiten z’n job om.”