Wijlen meester Herman Deponthière.
Volledig scherm
Wijlen meester Herman Deponthière. © Uitvaartzorg Leo

Advocaat en gewezen gemeenteraadslid Herman Deponthière op 78-jarige leeftijd overleden na ziekte

IeperIn Ieper is dinsdagochtend advocaat Herman Deponthière overleden op 78-jarige leeftijd. Het voormalige gemeenteraadslid voor de vroegere SP was al even ziek. 

 1. Zorgsamenwerking Complement ondersteunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”
  Heuvelland

  Zorgsamen­wer­king Complement onder­steunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”

  De Kemmelse Sanne Couttouw richtte zorgsamenwerking Complement op met enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit. “Niet iedereen is het gegund om (snel) zwanger te worden en daar komt psychosociaal heel wat bij kijken. Complement wil de professionele krachten bundelen om via een complementaire en holistische visie mensen gericht te kunnen ondersteunen in hun kinderwens”, zegt Sanne.
 2. Groot ledscherm aan Lakenhallen houdt omwonenden uit hun slaap: “Na 22 uur is de weerkaatsing van het licht enorm”
  Ieper

  Groot ledscherm aan Lakenhal­len houdt omwonenden uit hun slaap: “Na 22 uur is de weerkaat­sing van het licht enorm”

  Het grote ledscherm op de Grote Markt in Ieper licht ’s nachts te fel op. Daardoor worden omwonenden gestoord in hun slaap. Een toerist gaf het New Regina Hotel zelfs een slechte score omdat hij door de felle gloed van het scherm geen oog dicht deed. “Ondertussen tonen we twee grijze foto’s op het scherm, wat het probleem moet oplossen”, zegt schepen Diego Desmadryl.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'