Sofie Van der Cruysse (26, m.) uit Gent amuseerde zich met haar vrienden in Bellewaerde tot een figurant losse flodders afvuurde vlakbij haar hoofd.
Volledig scherm
Sofie Van der Cruysse (26, m.) uit Gent amuseerde zich met haar vrienden in Bellewaerde tot een figurant losse flodders afvuurde vlakbij haar hoofd. © Alexander Haezebrouck

"Acteur schoot zijn pistool af vlak bij mijn oor"

IEPER/GENTEen 26-jarige vrouw uit Gent liep permanente gehoorschade op nadat ze aanwezig was op de Halloween Night van Bellewaerde afgelopen vrijdag. "Een acteur schoot met een pistool vlakbij mijn oor", vertelt slachtoffer Sofie Van der Cruysse (26), die al een oorarts raadpleegde.

 1. Jonge moeder Natalie (29) verlost van clusterhoofdpijn dankzij niet-terugbetaald apparaatje van 25.000 euro: “Het was dit of euthanasie”
  PREMIUM
  Nieuwkerke

  Jonge moeder Natalie (29) verlost van cluster­hoofd­pijn dankzij niet-terugbe­taald apparaatje van 25.000 euro: “Het was dit of euthanasie”

  Natalie Verrie (29) lijdt al jaren aan zware clusterhoofdpijn. Toen ze voor een laatste keer om hulp ging smeken in de pijnkliniek in Sint-Niklaas kreeg ze tot haar verbazing te horen dat ze dan toch in aanmerking komt voor een neurostimulator, een apparaat dat 25.000 euro kost en niet terugbetaald wordt door het ziekenfonds. “Zelfs voor mijn zoontje was het niet meer te doen, maar nu heb ik mijn leven terug”, zegt de vrouw.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend