Op deze plaats werd Jacques Bultinck (88) aangereden. De man (zie inzet) was een ex-beroepsmilitair met een indrukwekkende carrière.
Volledig scherm
Op deze plaats werd Jacques Bultinck (88) aangereden. De man (zie inzet) was een ex-beroepsmilitair met een indrukwekkende carrière. © Alexander Haezebrouck

Aanrijder meldt zich 24 uur na vluchtmisdrijf

IEPERDe 88-jarige voetganger die dinsdagavond levensgevaarlijk gewond raakte nadat hij opgeschept werd door een auto, is gisterenmiddag overleden. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf, maar ging zich 24 uur na het ongeval toch melden bij de politie. "Gerechtigheid zal nu toch geschieden", zegt zoon Frank Bultinck.

 1. Warre Dassonville (18) brengt zelfgemaakte handtassen op de markt: “Ik vervaardigde al exemplaren uit oude legerkledij”
  Ieper

  Warre Dassonvil­le (18) brengt zelfgemaak­te handtassen op de markt: “Ik vervaardig­de al exemplaren uit oude legerkle­dij”

  Warre Dassonville (18) uit Ieper wil het cliché doorbreken dat handtassen enkel voor vrouwen zijn. “Iedereen die graag een handtas ziet mag er een dragen, mannen zowel als vrouwen.” De jongeman richtte 3 maanden geleden zijn bedrijfje Shakosse op en maakt zelf handtassen uit tweedehandsmaterialen. Op 8 november opent hij in de Rijselstraat een pop-upstore.
 2. 21-jarige man veroordeeld voor belaging van 32-jarige vrouw met wie hij knipperlichtrelatie heeft: “Nochtans was er heel recent ongestoord bezoek in de cel”
  Diksmuide

  21-jarige man veroor­deeld voor belaging van 32-jarige vrouw met wie hij knipper­licht­re­la­tie heeft: “Nochtans was er heel recent ongestoord bezoek in de cel”

  Een 21-jarige man uit Diksmuide is tot 10 maanden cel en 800 euro boete veroordeeld, beiden met uitstel, voor de belaging van een 32-jarige vrouw met wie hij een knipperlichtrelatie heeft. Ze hebben ook samen een kind, al is de erkenningsprocedure hiervan nog niet rond. Telkens de relatie wordt verbroken, beginnen de belaging en bedreigingen. Maar dan is er toch weer ongestoord bezoek in de gevangenis.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond