Met een hoogtewerker en een ladderwagen van de brandweer moesten de jongeren één voor één van de El Volador-attractie gehaald worden.
Volledig scherm
Met een hoogtewerker en een ladderwagen van de brandweer moesten de jongeren één voor één van de El Volador-attractie gehaald worden. © LSI

23 jongeren in Bellewaerde 3 uren vast in attractie El Volador: “Veel wind en wat koud maar geen paniek”

IeperEen unieke, niet te vergeten ervaring maar toch niet voor herhaling vatbaar. Dat beleefden 23 tieners vrijdagnamiddag in pretpark Bellewaerde in Ieper. Door een mechanisch defect zaten ze maar liefst 3 uren op zo’n 15 meter hoogte vast op de attractie El Volador. De brandweer moest hen één voor één naar beneden brengen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.