"Omwille van te weinig karren lijkt de karrentocht momenteel niet haalbaar. Samen met de leerlingenbegeleiders en de leerlingen wordt bekeken wat nog kan of welk alternatief mogelijk is. "
Volledig scherm
"Omwille van te weinig karren lijkt de karrentocht momenteel niet haalbaar. Samen met de leerlingenbegeleiders en de leerlingen wordt bekeken wat nog kan of welk alternatief mogelijk is. " © Henk Deleu

100-dagen worden opnieuw 50-dagen voor Ieperse laatstejaars: “We bekijken alternatief voor karrentocht”

IeperDe onzekere coronamaatregelen lenen zich er niet toe om de 100-dagenviering eind februari te laten plaatsvinden. Daarom kiest de stad Ieper voor een 50-dagen viering op 5 en 6 mei.

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.