1. Weg met die Movembersnor: hier kan kan je terecht voor een professionele scheerbeurt in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Weg met die Movem­bersnor: hier kan kan je terecht voor een professio­ne­le scheer­beurt in het zuiden van West-Vlaanderen

  Tijdens de maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. December is in zicht en dus loopt Movember stilaan op zijn einde. Tijd om die opgespaarde snor professioneel te laten bijwerken door een barbier. Wij zochten alvast vijf barbershops in het zuiden van West-Vlaanderen.
 2. Britse scholen (bijna) volop terug in de Westhoek: “Ook Vlaamse en Nederlandse groepen blijven na corona onze regio bezoeken”
  PREMIUM
  Westhoek

  Britse scholen (bijna) volop terug in de Westhoek: “Ook Vlaamse en Nederland­se groepen blijven na corona onze regio bezoeken”

  De voorbije maand stelde Simon Louagie, manager van het Talbot House in Poperinge, vast dat de bezoekerscijfers van de Britse scholen opnieuw in de buurt komen van die van voor de coronacrisis. Ook andere spelers in de sector zien terug volop Britse scholieren bij hen verblijven. “Touroperators zeggen dat ze dit jaar nog 10 tot 20 procent meer scholen wilden sturen, maar omwille van het gebrek aan chauffeurs lukte dat niet.”
 1. Burgemeester laat dancing Holiday Club drie maanden sluiten: “We zijn nochtans perfect met alles in orde, maar één verre buur bestookt de politie met klachten”
  PREMIUM
  Geluveld

  Burgemees­ter laat dancing Holiday Club drie maanden sluiten: “We zijn nochtans perfect met alles in orde, maar één verre buur bestookt de politie met klachten”

  Amper 45 dagen na een tijdelijke sluiting van een maand moet dancing Holiday Club in Geluveld opnieuw dicht, dit keer tot en met 1 maart volgend jaar. “Voor de openbare orde en veiligheid”, zegt burgemeester Dirk Sioen (#Team 8980). “Ik snap het niet”, zegt uitbater Adrien De Sousa die de sluiting aanvecht. “Moeten wij dan echt opdraaien voor alles wat in een straal van een paar kilometer rond onze dancing gebeurt?”

Populair in HLN+ REGIO