De werken in de Moerdijkstraat zullen 2 dagen duren.
Volledig scherm
De werken in de Moerdijkstraat zullen 2 dagen duren. © Foto Ronny De Coster

Werken in de Moerdijkstraat in Ichtegem

IchtegemVanaf dinsdag 29 november starten werken in de Moerdijkstraat in Ichtegem om de scheuren en oneffenheden in het wegdek te behandelen. De werken zullen twee werkdagen duren en worden uitgevoerd met een mobiele werf.

  1. STRAFPLEITERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopbende RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”
    PREMIUM
    Oostkamp/Zedelgem

    STRAFPLEI­TERS. Mieke Byttebier (36) verdedigt leider van moordende hiphopben­de RAW13 én is mama van twee: “Mijn oudste weet dat ik naar de boeven ga”

    Ze was nog maar stagiaire toen ze naar het politiekantoor geroepen werd om Jacky Labaere bij te staan. De leider van hiphopbende RAW13 had samen met drie kompanen een dodelijke raid gepleegd op een café. Twaalf jaar later is Mieke Byttebier (36) nog steeds zijn advocate. “Hij is een ruwe bolster met een zachte binnenkant”, zegt ze, al was hun eerste ontmoeting niet bepaald zacht te noemen. Wij spraken de Oostkampse over haar klik met een moordenaar, en de combinatie van het strafpleiten met het moederschap.