De verslagenheid na het overlijden van Alain Vanhegen is heel groot.
Volledig scherm
De verslagenheid na het overlijden van Alain Vanhegen is heel groot. © Facebook SK Eernegem

Verslagenheid groot na overlijden van voetbalicoon Alain Vanhegen: “Hij was een echte teamspeler die zeer veel betekend heeft voor SK Eernegem”

EernegemEernegem is in rouw na het overlijden van hun lokale voetbalicoon Alain Vanhegen (45). Ook Luc Inghelbrecht, die 40 jaar voorzitter was van SK Eernegem en een nauwe band had met Alain, is zwaar onder de indruk als we hem het droevige nieuws melden: “Hij was altijd zeer enthousiast en gedreven en betekende enorm veel voor onze voetbalploeg. Ik wist dat Alain ziek was maar ik kan niet geloven dat hij er niet meer is.”

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  2

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.