Pieter Hapers en Tobias Deckmyn proberen het beste te maken van hun verblijf. Rechts: witte vlekken op de douchemuur
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Hapers en Tobias Deckmyn proberen het beste te maken van hun verblijf. Rechts: witte vlekken op de douchemuur © RV

Tobias en Pieter verwachten vijf sterren in Bodrum, maar schrikken als ze hun kamer binnengaan: “Schimmel, een vieze minibar en tafels die zo vuil zijn dat je eraan blijf plakken”

IchtegemEen zalig verblijf in een vijfsterrenhotel in het Turkse Bodrum: dat hadden Tobias Deckmyn en Pieter Hapers verwacht, maar in de plaats kregen ze een vuile kamer vol gebreken. “We kunnen van hotel veranderen, maar zouden wel meer dan 1.000 euro moeten bijbetalen”, zuchten ze. Een andere optie is niet zo evident, horen we bij TUI.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.