De werken in de Zuster Clarastraat zullen in 2 fasen verlopen.
Volledig scherm
De werken in de Zuster Clarastraat zullen in 2 fasen verlopen. © Foto Ronny De Coster

Start renovatiewerken aan de waterleiding in de Zuster Clarastraat in Ichtegem

IchtegemOp maandag 28 november starten de renovatiewerken aan de waterleiding in de Zuster Clarastraat in Ichtegem. Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk binnen de werkzone. Voor en na de werkuren zal er lokaal verkeer mogelijk zijn.

  1. BINNENKIJKER. Winfried brengt verzameling unieke spullen onder in feestzaal Almacen: “Ik heb hier mijn hart en ziel in gestoken”
    PREMIUM
    oostende

    BINNENKIJ­KER. Winfried brengt verzame­ling unieke spullen onder in feestzaal Almacen: “Ik heb hier mijn hart en ziel in gestoken”

    Chambres d’O brengt bezoekers tijdens het weekend van 4 en 5 februari op heel uiteenlopende plaatsen in de stad. Het huiskamerfestival is goed voor 100 voorstellingen op 40 locaties. Een van de locaties is feestzaal Almacen in de Spaarzaamheidsstraat. De locatie ligt goed verborgen, maar eenmaal binnen gaat een pareltje open vol met snuisterijen die verzameld werden door eigenaar Winfried Ponette. Elk voorwerp die je tegenkomt van aan de deur tot in de ruimte zelf, heeft een eigen verhaal.