De gemeentelijke website van Ichtegem is een stuk toegankelijker geworden, onder meer via deze voorleesknop.
Volledig scherm
De gemeentelijke website van Ichtegem is een stuk toegankelijker geworden, onder meer via deze voorleesknop. © TVA

Slechtziend of leesproblemen? Gemeentelijke website is stuk toegankelijker met onder andere voorleesknop

IchtegemHet lokaal bestuur van Ichtegem zet in op digitale toegankelijkheid. Zo kreeg de gemeentelijke website www.ichtegem.be een voorleesknop en kan de inhoud volledig in zwart-wit geplaatst worden. “Als lokaal bestuur is het belangrijk om ook digitaal duidelijk verstaanbaar te zijn”, meent schepen van Communicatie Magali Segers (Liberaal 2018).

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"