De 7e editie van de Ceciliafeeste lokte 2800 aanwezigen.
Volledig scherm
De 7e editie van de Ceciliafeeste lokte 2800 aanwezigen. © Benny Proot

Recordopkomst van 2.800 aanwezigen voor Ceciliafeeste: “Dit is nog nooit gezien in Ichtegem”

IchtegemHet tropische weer, de sterke affiche en de gratis toegang zorgden zaterdagavond voor een recordopkomst tijdens de zevende editie van de Ceciliafeeste. Het Dokter Bruwierplein in Ichtegem liep overvol en de organisatoren moesten zelfs 3 keer aankloppen bij hun brouwerijen om de drankvoorraad aan te vullen. “Dit is ongezien in onze gemeente”, zegt een dolenthousiaste Kris Deseintebein die voorzitter is van De Copains die het evenement organiseren.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Ook in crisistijd zal Oktoberfoor op volle toeren draaien: “Wij houden onze prijzen gelijk ondanks de stijgende kosten... De bezoekers moeten zich toch kunnen amuseren”
  PREMIUM
  Oostende

  Ook in crisistijd zal Oktober­foor op volle toeren draaien: “Wij houden onze prijzen gelijk ondanks de stijgende kosten... De bezoekers moeten zich toch kunnen amuseren”

  “Vroeger startte de kermis met een verminderingsdag, dat is nu niet meer zo.” Maar niet getreurd: de Oktoberfoor in Oostende, die vrijdag van start gaat, blijft ook in woelige tijden ‘the place to be’ voor wie van kermisplezier houdt. De foorkramers hopen alvast op een goede opkomst, om uit de kosten te geraken.