Op de Torhoutbaan in Ichtegem gebeurde vrijdagavond een zwaar ongeval met een politiecombi en een auto. Daarbij vielen drie zwaargewonden, onder wie twee politie-inspecteurs. Die laatsten gingen tot drie keer toe over de kop.
Volledig scherm
Op de Torhoutbaan in Ichtegem gebeurde vrijdagavond een zwaar ongeval met een politiecombi en een auto. Daarbij vielen drie zwaargewonden, onder wie twee politie-inspecteurs. Die laatsten gingen tot drie keer toe over de kop. © Bart Boterman

Politie-inspecteurs aan de beterhand na zware crash in Ichtegem: “Opgelucht dat ze het ziekenhuis al mochten verlaten”

IchtegemDe twee politie-inspecteurs van de politiezone Kouter die vrijdagavond drie keer over de kop gingen na een zware botsing in Ichtegem, zijn aan de beterhand. “Goed nieuws. Ze hebben het ziekenhuis inmiddels mogen verlaten”, zegt Annemie Wittesaele, woordvoerster van de politiezone. 

 1. Vaccinatiecentrum Gistel kampt met personeelstekort en zoekt extra vaste medewerkers: “Willen versnelling hoger schakelen”
  Gistel/Oudenburg/Ichtegem

  Vaccinatie­cen­trum Gistel kampt met personeels­te­kort en zoekt extra vaste medewer­kers: “Willen versnel­ling hoger schakelen”

  Het toedienen van de boosterprikken in het vaccinatiecentrum in de Rochesterlaan in Gistel verloopt trager dan coördinator Lore Cortvriendt zou willen. “Door een personeelstekort en infrastructuurperikelen lopen we vertraging op. We zijn nog op zoek naar vaste medewerkers met een medische scholing, zoals verplegers en verpleegsters, om een versnelling hoger te kunnen schakelen”, duidt ze.
 2. Dievenbende plundert vijf bestelwagens in zelfde straat: “Voor 10.000 euro aan materiaal kwijt”
  Koekelare

  Dievenben­de plundert vijf bestelwa­gens in zelfde straat: “Voor 10.000 euro aan materiaal kwijt”

  Een dievenbende heeft maandagnacht toegeslagen in de Veldstraat in Koekelare. Ze braken maar liefst vijf bestelwagens open op zoek naar werkmateriaal en waardevolle spullen. Het gaat om bestelwagens van drie aannemers en twee bezorgers van PostNL. “We zijn voor minstens 10.000 euro aan materiaal kwijt”, zucht schrijnwerker Kaine Dupuis (34). Volgens PostNL zullen de klanten geen hinder ondervinden.