De feiten speelden zich vrijdagnacht af in een woning in de Oostendsesteenweg in Eernegem.
Volledig scherm
De feiten speelden zich vrijdagnacht af in een woning in de Oostendsesteenweg in Eernegem. © Bart Boterman

Man (47) die minnaar van z'n vrouw neerstak blijft nog maand langer in de cel

EernegemDe 47-jarige man uit Eernegem die vorige maand  de minnaar van z’n vrouw neerstak, blijft nog een maand langer in de cel. Dat heeft de raadkamer beslist. K.L. blijft beweren dat hij niet de intentie had om het slachtoffer te doden.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Man (47) betrapt vrouw met vermeende minnaar en steekt hem in de rug: “Compleet misverstand”
  PREMIUM
  Eernegem

  Man (47) betrapt vrouw met vermeende minnaar en steekt hem in de rug: “Compleet misver­stand”

  De 47-jarige K.L. uit Eernegem is aangehouden op verdenking van een poging tot doodslag. De man zou de vermeende minnaar van zijn vrouw in de rug hebben gestoken, toen hij hen vrijdagnacht betrapte in zijn woning in de Oostendsesteenweg. Ook K.L. en zijn vrouw liepen messteken op tijdens de schermutseling, maar in minder ernstige mate. Volgens de vrouw gaat het echter om een compleet misverstand, dat uit de hand liep. Ze hoopt dat haar man snel vrijgelaten wordt.