Het busje pepperspray zat in de onderbroek van de beklaagde.
Volledig scherm
Het busje pepperspray zat in de onderbroek van de beklaagde. © Shutterstock

Man (37) krijgt 4 maanden cel voor busje pepperspray in z'n onderbroek

Oudenburg/IchtegemEen 37-jarige man uit Oudenburg heeft 4 maanden cel gekregen voor verboden wapenbezit. De politie trof vorig jaar een busje pepperspray aan in de onderbroek van S.B. “Hij heeft geluk gehad”, sneerde procureur Jochen van Aalst. “Stel je maar eens voor dat dat busje was afgegaan.”

 1. Nieuwe zomerbar Fistong lanceert interactieve online serie: “Speel zelf een rol én win een achtdaagse reis naar een ver land”
  Oudenburg

  Nieuwe zomerbar Fistong lanceert interactie­ve online serie: “Speel zelf een rol én win een achtdaagse reis naar een ver land”

  Oudenburg heeft er een bruisende zomerbar bij. Het team achter Bar Abbaye verlaat na twee jaar de Abdijhoeve en strijkt neer aan het prachtige meer van domein De Kluiten. Om zoveel mogelijk mensen warm te maken, lanceren ze meteen ook een online serie waaraan je zélf kan deelnemen. En die wordt spannend: vind jij het antivirus en sleep je een verre reis in de wacht?
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Kortemark schafte zijn gemeentebelasting af maar blijft investeren
  PREMIUM
  Kortemark

  BELOOFD IS BELOOFD. Kortemark schafte zijn gemeentebe­las­ting af maar blijft investeren

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Kortemark. De gemeente sloot vorig jaar zijn zwembad en dat stootte op protest. De heraanleg van de Lichterveldestraat komt dichterbij. Op de mattenzaal moeten ze in Kortemark niet meer zo lang wachten.