Koen V. uit Torhout zit opnieuw in de cel voor poging tot doodslag.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen V. uit Torhout zit opnieuw in de cel voor poging tot doodslag. © RV

Hij stak eerder drie scholen in brand en slaat nu z'n vriendin halfdood: lid van beruchte West-Vlaamse familie opnieuw in cel voor poging doodslag

Torhout/IchtegemBrandstichting, incest en zelfs moord. De familie V. is een beruchte criminele familie uit de streek rond Ichtegem en Torhout die zowat alle kwalificaties uit het strafwetboek op hun strafbladen heeft staan. Koen V. (33) was amper 17 jaar, toen hij brand stichtte in drie scholen. Het bleef een tijd stil rond de man, tot afgelopen weekend. De dertiger sloeg z’n vriendin halfdood en werd opnieuw aangehouden voor poging tot doodslag.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.